AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını dövdüğünü görmek

Kahve falında kızını dövdüğünü görmek

Kahve falında kızını dövdüğünü görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kızını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz sonucu yaptığınız değişiklikler, yaşantınızda önemli farklılıklara sebep olabilir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük kızı dövmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında annenin kızını dövmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, borcunun çok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında üvey kızını dövmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında öz kızını dövmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında bi kızı dövmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını tokatla dövmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir