AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, çok zor günler geçireceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, büyük işlere imza atacağına, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek gördüyseniz:

  • Yalnız, sevdiğiniz kişiye kıskançlık göstermekten veya onu sürekli eleştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım birini dövmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini dövmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı birini dövmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir