AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığım birini dövmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü görmek işlerin kapanacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birini dövmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir