AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızda bıyık görmek

Kahve falında bir kızda bıyık görmek

Kahve falında bir kızda bıyık görmek iş hayatında başarılı olmaya, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kazancını çoğaltacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızda bıyık gördüyseniz:

  • Bir an önce gerekli ekibi kurmanızda fayda var.

Kahve falında bir kızda bıyık görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, onu cesaretlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında kızda bıyık görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, günlerini hastanede geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıyığını yolmak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyık ve sakal görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz bıyık görmek evleneceğinize, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bıyık taramak çok iyi sonuçlar vereceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bıyıklarının uzadığını görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir