AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı görmek

Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı görmek

Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini bıyıklı görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sosyal konumunun değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi bıyıklı görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle bakışmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle tartıştığını görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgililerin barıştığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin bebeğini görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir