AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bıyık görmek

Kahve falında beyaz bıyık görmek

Kahve falında beyaz bıyık görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bıyık gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Kahve falında beyaz bıyık görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal ve bıyık görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sağlık problemleri yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyık traş olmak bolluk ve bereket yakalayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında saç bıyık kesmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi bıyığını görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir