AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklarının uzadığını görmek

Kahve falında bıyıklarının uzadığını görmek

Kahve falında bıyıklarının uzadığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bıyıklarının uzadığını gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıracak değişiklikler yapabilir veya evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında bıyıklarının uzadığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiğinin uzadığını görmek büyük borçlara girmeyeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunun uzadığını görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hanesindeki rızkın da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyumun uzadığını görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında boyunun uzadığını görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının uzadığını görmek mal mülk kazanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı uzamak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında elinin uzadığını görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir