AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızda bıyık görmek

Kahve falında kızda bıyık görmek

Kahve falında kızda bıyık görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızda bıyık gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek kördüğüm haline gelmiş olayları biraz olsun çözebilirsiniz.

Kahve falında bir kızda bıyık görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kızda bıyık görmek makam ve rütbe edineceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında uzun bıyık görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi bıyıklı görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyıklı dede görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında ince bıyık görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın bıyık görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir