AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık ve sakal görmek

Kahve falında bıyık ve sakal görmek

Kahve falında bıyık ve sakal görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıyık ve sakal gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kendini bıyıklı ve sakallı görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık traşı olmak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine alamet eder.

Kahve falında kendini sakallı ve bıyıklı görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek dik durmaya çalışacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık çıktığını görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çevre değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret eder.

Kahve falında sakal bıyık bırakmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir