AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyığını yolmak

Kahve falında bıyığını yolmak

Kahve falında bıyığını yolmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyığını yolmak gördüyseniz:

  • Kendi başınıza ilerlemeniz gerekebilir.

Kahve falında bıyık yolmak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında bıyıklarını yolmak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyığını yolmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında bıyıkları düzeltmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının bıyık çıktığını görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında bıyık koparmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin bıyık bıraktığını görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında bıyık yakmak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, yaşadığı stresin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir