AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık taramak

Kahve falında bıyık taramak

Kahve falında bıyık taramak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bıyık taramak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında bıyık taramak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kepekli saç taramak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal taramak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında uzun saç taradığını görmek işlerin kara geçeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını geriye taramak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek saçı taramak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını taramak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı taramak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir