AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kıza dokunmak

Kahve falında bir kıza dokunmak

Kahve falında bir kıza dokunmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, işi ile gündeme geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında bir kıza dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında kıza dokunmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kıza dokunmak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birisine dokunmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında balinaya dokunmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, büyük bir işe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği insana dokunmak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında balığa dokunmak onların kıymetini bileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanağına dokunmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hayat daha olumlu bakılacağına işarettir.

Kahve falında mezara dokunmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yeni iş kapılarının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir