AnaSayfa / Genel / Kahve falında balinaya dokunmak

Kahve falında balinaya dokunmak

Kahve falında balinaya dokunmak haksızlığa uğrayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında balinaya dokunmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Kahve falında balinaya dokunmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen balina görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yunus ve balina görmek hayırlı işlere girileceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz balina yavrusu görmek elindeki malların gideceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balinadan kaçmak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Kahve falında balinayla yüzmek borçlanacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah balina görmek şöhretli biri olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balina ve yavrusunu görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir