AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıza dokunmak

Kahve falında kıza dokunmak

Kahve falında kıza dokunmak kısmetlerinin her daim açık olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıza dokunmak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında kıza dokunmak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza dokunmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında şeytana dokunmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakala dokunmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ata dokunmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dokunduğunu görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına rivayet eder.

Kahve falında kar dokunmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye dokunduğunu görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir