AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa dokunmak

Kahve falında balığa dokunmak

Kahve falında balığa dokunmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, derin bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında balığa dokunmak gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında balıklara dokunmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında köpek balığına dokunmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında balığa dokunmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına yorulur.

Kahve falında memeye dokunmak dertlerin yükünden kurtulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında evliyaya dokunmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, insanların saygısının kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında dışkıya dokunmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak seyahatlere katılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne dokunmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir