AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insana dokunmak

Kahve falında sevdiği insana dokunmak

Kahve falında sevdiği insana dokunmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insana dokunmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği insana dokunmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiye dokunmak can sıkıntısının sona ereceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine dokunmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak rızık eksikliği yaşayacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak işveren pozisyonuna geleceğine, talihinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir