AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birisine dokunmak

Kahve falında ölmüş birisine dokunmak

Kahve falında ölmüş birisine dokunmak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, mutlu günler göreceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birisine dokunmak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında göğse dokunmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, dertlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birisine dokunmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin alnına dokunmak gelirin tükeneceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Kahve falında örümcek ağına dokunmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakla dokunmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıza dokunmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında birinin kalbine dokunmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir