AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara dokunmak

Kahve falında mezara dokunmak

Kahve falında mezara dokunmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, üzüntülerin daha da artacağına yorulur.

Kahve falında mezara dokunmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında mezar toprağına dokunmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar taşına dokunmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, geçiminin zor hale geleceğine yorulur.

Kahve falında mezara dokunmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına inanılır.

Kahve falında birinin göğsüne dokunmak umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına dokunmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın dokunduğunu görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yunusa dokunmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halıya dokunmak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir