AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kıza bakmak

Kahve falında bir kıza bakmak

Kahve falında bir kıza bakmak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kıza bakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren planlarınız ilişkilerinizin güçlenmesine yardım edebilir.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında kıza bakmak işinin aksayacağına, küfürlü söze delalet etmektedir.

Kahve falında bir kıza bakmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak yeni bir makama sahip olunacağına, işlerinin duracağına inanılır.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak işlerin büyük kazanç getireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına yorulur.

Kahve falında kapının altından bakmak eşlerin muhabbetinin artacağına, huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında yükseklere bakmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefondan resme bakmak alım zorluğu yaşamayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir