AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefondan resme bakmak

Kahve falında telefondan resme bakmak

Kahve falında telefondan resme bakmak güzel bir gelecek sahibi olunacağına, bir sınavdan geçileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında telefondan resme bakmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Kahve falında telefondan resme bakmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında resme bakmak fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski resme bakmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına işarettir.

Kahve falında telefon bakmak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, edilen duaların tutacağına alamet eder.

Kahve falında telefona bakmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın renginde ayakkabı görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi rengini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir