AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, hem de para kaybettireceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, insanların alım gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • İnsanlardan önemli konularda işinize yarayabilecek bilgiler alabilirsiniz.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya bakmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, işlerinin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten aşağıya bakmak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hanenizde bolluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir