AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklere bakmak

Kahve falında yükseklere bakmak

Kahve falında yükseklere bakmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, mirasa, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yükseklere bakmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı olayları daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında yüksekten şehre bakmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek pencereden bakmak çok rahat bir hayata adım atacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak ticaretinin hızlanacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten suya bakmak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak yıpranacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir