AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıza bakmak

Kahve falında kıza bakmak

Kahve falında kıza bakmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, doğruluğu bulacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında kıza bakmak gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Kahve falında kıza bakmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işarettir.

Kahve falında bir kıza bakmak oldukça kazançlı işler yapacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan bakmak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefondan resme bakmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında aya bakmak parasız kalmaya, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir