AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, güç alacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha büyük adımlar atılacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar sorunlara neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin gözlerine bakmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak ağız tadından olacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin gözlerine bakmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında gözlerin içine bakmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir