AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi şişmanlamış görmek

Kahve falında bir kişiyi şişmanlamış görmek

Kahve falında bir kişiyi şişmanlamış görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, her geçen gün sorunların artacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi şişmanlamış gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha olumlusunuz.

Kahve falında bir kişiyi şişmanlamış görmek üçüncü gözünün açılacağına, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi şişman görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına inanılır.

Kahve falında kişiyi şişman görmek ekmeksiz kalacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini şişman görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman gelin görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, karasızlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şişman erkek görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman insanlar görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir