AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman insanlar görmek

Kahve falında şişman insanlar görmek

Kahve falında şişman insanlar görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, onları tebrik edeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında şişman insanlar gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, bilgi paylaşımları, zaman ayırmak v.b şeyler önemli bir konuda size faydalı olabilir.

Kahve falında şişman insanlar görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman bir insan görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanı şişman görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işarettir.

Kahve falında şişman adamla evlenmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok şişman olduğunu görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında şişman bayan görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir