AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi şişman görmek

Kahve falında bir kişiyi şişman görmek

Kahve falında bir kişiyi şişman görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, duraklama yaşanacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında bir kişiyi şişman gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Kahve falında kişiyi şişman görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişiyi şişman görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi şişmanlamış görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında şişman görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında şişman kedi görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet eder.

Kahve falında şişman kadın görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında şişman birine sarılmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir