AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman erkek görmek

Kahve falında şişman erkek görmek

Kahve falında şişman erkek görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman erkek gördüyseniz:

  • En sonunda ortaya çıkacak tablo ise, hoşunuza gidecek türden olabilir.

Kahve falında şişman bir erkek görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işarettir.

Kahve falında şişman erkek görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman erkek bebek görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişmanlayan birini görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, maddi zarara gireceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü şişman görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine inanılır.

Kahve falında şişman arkadaş görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir