AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini şişman görmek

Kahve falında sevdiğini şişman görmek

Kahve falında sevdiğini şişman görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, günahkâr olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini şişman gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Kahve falında sevdiğini şişman görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında şişman bebek sevmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini şişmanlamış görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığın birini şişmanlamış görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek güven kaybına uğrayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman kedi görmek iç sıkıntınızın azalacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalettir.

Kahve falında şişman erkek görmek bazen fakirlik görüleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında şişman sevgili görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir