AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişiyi şişman görmek

Kahve falında kişiyi şişman görmek

Kahve falında kişiyi şişman görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, giderlerin artış göstereceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kişiyi şişman gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kişiyi şişman görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi şişman görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında bir kişiyi şişmanlamış görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çok şişman kadın görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah şişman kedi görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini çok şişman görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir