AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek anlaşmalardan cayılacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek eşi ile arasının açılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü biriyle dudaktan öpüşmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına yorulur.

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, rahatın ve konforun geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine inanılır.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir