AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, nice noksanlık içinde olduğuna, büyük aşamalar kaydedeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yavaş yavaş harekete geçmiş ya da bazı konuları terk etmeye başlamış olabilirler.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek gönül gözünün açılacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir