AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü görememek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü görememek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında insanın yüzünü görememek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir