AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak

Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak

Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, her gün daha fazla dolacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kokusunu duymak eğitimlerinin iyi olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kokusu duymak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına inanılır.

Kahve falında deniz kokusu duymak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek kokusu duymak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene kokusu duymak dertlerin ve endişelerin son bulacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında sabun kokusu duymak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir