AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kokusu duymak

Kahve falında ölü kokusu duymak

Kahve falında ölü kokusu duymak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kokusu duymak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız karşılaşacağınız engellerin üstesinden gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölü kokusu duymak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün kokusunu duymak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül kokusu duymak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gaz kokusu duymak çok önemli noktalara geleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kokusunu duymak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu duymak elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalet eder.

Kahve falında güzel bir koku duymak bereketin ve verimin hâkim olacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında sirke kokusu duymak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir