AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kokusunu duymak

Kahve falında birinin kokusunu duymak

Kahve falında birinin kokusunu duymak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, rızkının çoğalacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hasret giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Kahve falında çam kokusu duymak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm kokusu duymak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan kokusu duymak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül kokusu duymak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kına kokusu duymak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kokusunu duymak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında sabun kokusu duymak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında soğan kokusu duymak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir