AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek kokusu duymak

Kahve falında yemek kokusu duymak

Kahve falında yemek kokusu duymak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek kokusu duymak gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Kahve falında yemek kokusu duymak hakkını yedirtmeyeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rutubet kokusu duymak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek kokusu duymak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül kokusu duymak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına yorulur.

Kahve falında toprak kokusu duymak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına yorulur.

Kahve falında sirke kokusu duymak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoş koku duymak emeklerin boş yere harcanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün kokusunu duymak rahat bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir