AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene kokusu duymak

Kahve falında çingene kokusu duymak

Kahve falında çingene kokusu duymak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında çingene kokusu duymak gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Kahve falında çingene kokusu duymak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nane kokusu duymak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabe kokusu duymak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında ölü kokusu duymak sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş et kokusu duymak parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında güzel bir koku duymak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, süzüleceğine inanılır.

Kahve falında çam kokusu duymak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, sorunların teker teker aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir