AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun kokusu duymak

Kahve falında sabun kokusu duymak

Kahve falında sabun kokusu duymak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, dinç kalacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işarettir.

Kahve falında sabun kokusu duymak gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan kişiler size bedelleri olan hatalar yaptırabilir.

Kahve falında sabun kokusu duymak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kokulu sabun görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına inanılır.

Kahve falında sabun kokusu almak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kaka kokusu duymak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında iğde kokusu duymak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında misk kokusu duymak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kavun kokusu duymak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leş kokusu duymak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir