AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kokusu duymak

Kahve falında deniz kokusu duymak

Kahve falında deniz kokusu duymak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kokusu duymak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe yetişmeniz gerekebilir.

Kahve falında deniz kokusu duymak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rutubet kokusu duymak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin kokusunu duymak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel kokular duymak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında cennet kokusu duymak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğan kokusu duymak etrafına güzel insanların dolacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lağım kokusu duymak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında güzel koku duymak kötü duygularından arınacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir