AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin elini tutmak

Kahve falında bir kişinin elini tutmak

Kahve falında bir kişinin elini tutmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak işlerin büyük kazanç getireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin elini tutmak eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin elini tutmak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin elini tutmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir