AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler işinizle ilgili konularda fırsatlar yaratabilir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak ömür boyu başarılı olacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , çok büyük zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yokluğun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek yeni bir araba satın alınacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir