AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak

Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak

Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak verimin kaçacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kendisine olan güveninin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kazancın artmasına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin elini tutmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin elini tutmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir