AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, işlere nazar değeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin teklif, yorum veya önerileri sizi tatmin etmeyebilir ya da mantıklı bulmayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak kendinden emin adımlar atacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, mutlu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, onları koruyup kollayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin elini tutmak fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin elini tutmak sıkıntıya düşüreceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir