AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin elini tutmak

Kahve falında ölmüş kişinin elini tutmak

Kahve falında ölmüş kişinin elini tutmak komşular tarafından kötülenileceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak imkânlarını kaybedeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin elini tutmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir