AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak tartışma yaşayacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yeni bir ev alınacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınız, aşk hayatınız ya da evinizle ilgili konu ya da şartlar hakkında bazı pazarlıklar veya uzlaşılması gereken noktalar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin elini tutmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işinde en iyisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin elini tutmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir