AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak hastalıklarının son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin elini tutmak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir