AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin elini tutmak

Kahve falında ölen kişinin elini tutmak

Kahve falında ölen kişinin elini tutmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin elini tutmak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak ekmek kapılarının kapanacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir