AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin elini öpmek

Kahve falında bir kişinin elini öpmek

Kahve falında bir kişinin elini öpmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında ölmüş kişilerin elini öpmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında ölen kişinin elini öpmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çok kişinin elini öpmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, namaz kılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek sorunlarının tamamen biteceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişilerin elini öpmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, razı geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir