AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek hasta ise daha kötüye gideceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, bereketin ve verimin olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin elini öpmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kişinin elini öpmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin elini öpmek zor günlerin uzaklaşacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin elini öpmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişinin elini öpmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir